DSLR ?



Assalamulaikum ! 

Knock knock !
Bukaak pintu cepaat , aku nak masuk ! XD

Hye korunk ! :)


Aku sebenarnya dok main tweettweet gambar dalam twitter . Tetibaa , ter-tweet gambar2 yang aku pernah capture duluu . Aaaaa , sumpah ! Aku rinduu camera aku , DSLR akuu . Semenjak , adik aku je yang pegang camera aku , semenjak photoscape dalam lappy mak aku dah ta boleh download laagii , semenjak tuulaah mood mengambil gambar aku hilang . Mostly dalam camera , dalam baby aku tuuh , gambar family . Mama , Izzat , Imran , Irfan ! Taaapiii aku rinduuu , aku rinduuu , nak keluar , main dekat luar , capture apaapa gambar sekalipun ! Even semaksemak yang ada tumbuh bunga sikit , still bagi aku lawaaa ! Ta caya , tgk nii ! >.<

Time nii dekaat Mines - Lake View .
Jalan nak pi ambil adik aku dekaat sekolaah . 'Dekaatdekaat semaak jugaak nii'
Haaa ! Click tapi jgn right-click utk enlarge ;)
Laagi laagi , aku rinduu time aku pergi rombongan sekolaah duluu . Start daripada trip pi Langkawi tuuh laah , aku fall in love gilaaa dekaat baby aku , camera aku :D Aku rinduu moment tuuh !! :(



Kawan-kawan yang mana rasaa nak flashback our moment - TEKAN SINI :)

Haaa ! Awak , awak dan awak , rinduuu Sekolah Agama Menengah Hulu Langat , taak ? 
Saya rinduuu ! Rinduuu sangat ! Awaaak ? Sure rinduu jugaaak , kan ? :(



Korunk ! Korunk ! Perasan kaan ? Dekaat each gambar - ada yayahgraphyPHOTOGRAPHY , betol taak ? Semenjaak aku dah tukaar nama blog . Aku dah tak guna daah yayahgraphy tuuh - 

Nak tengok laagii ? Mana tahu ada gambar awak dalam blog saya ? Samten always in HEART :)

Byebyee , trylaah pi tgk older posts akuu . Seriously , sekarang aku betolbetol rinduu old times . Waktu , aku active gila ber-DSLR :(



Thank you for reading , dear ;]

1 comment:

Nadiatul Akmal said...

DSLR - Get us a new vision .

Post a Comment

Assalamualaikum !
Sila tinggalkan komen anda di sini -
SATU pun jaadiilaah :D