Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin



Assalamualaikum !

Assalamualaikum !

Kaaak roseeee !

>.<

Okay , okay . Hye korunk ! :)

Tetibaa malaamm nii rasaa nak joinn contest . Haha . Before this mana pernah laah aku join mana-mana contest yang bloggers anjurkan .

Okay , this contest held actually by Faz and Erin .



Those yang berminat jugaaak :-

Ini a few rules dia , kay :)

 like fanpage Faz dengan Erin **wajib!

 follow blog Faz dengan Erin untuk tahu perkembangan contest nie . .  **wajib!

 tempekkan banner contest nie kat entry korang . .

 buad satu entry bertajuk 'Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin

 jangan lupa , sila print-screenkan gambar blog anda . . ^^

 tag-kan sekurang-kurangnya 2 orang rakan anda dan pastikan dia orang tahu dia di-tag . .

 da siap ? tinggalkan link anda dekat blog Faz atau Erin  . .

 link anda mestilah terus pergi ke entry contest . .

 tarikh penyertaan : 7.12.2011 - 15.1.2012




2 Kawan yang kena tag is my lovely awesome buddies :

*Afif , my friend since I was small and Adah , my forever lovely adik angkat <3


Thank you for reading , dear ;]

1 comment:

Post a Comment

Assalamualaikum !
Sila tinggalkan komen anda di sini -
SATU pun jaadiilaah :D