Macam nakal laah awak nii ?



Assalamualaikum ! 

Hye korunk ! :)

Waktu sekarang : 2:16 AM *Aku nii memang species tidur lambat , heh ?
Lagu sekarang : Ku Ukir Indah Namamu - 7 Pelangi 
Tak pernah dengar ? Pi cepaat dengar ^_^
Mood sekarang : Muka berminyak depan lappy sambil flash back zaman duluuduluu >.<
Thank You Raudah, Fatin and Farah cause sudii ziarah aku . Haha . We have a lot of fun , kaan ?
Kalau blur dah jumpa blur , kalau yang gelak macam nak rak dah jumpa yang gelak macam nak rak , kalau yang kuat merapumeraban dah jumpa yang kuat merapu meraban . Apaa laagii ? Berbahagialaah kami <3

Credit to me :") *Okay x ? Taapii sure ta boleh lawaan tulisan macamtuu dengan Nanee  punyaa ;)
Teringat bilaa waktuu kechikkechik duluu . Aku nii nakaal rupanya . Nakal . Nakal sangat , ye . Duluduluu , korunk ingaat laagii kaan , ada duit syiling yg serengget emass tuuh ! Hoiyaa ~ Aku sukaa gilaa kalau mak aku bagi serengget emas tuuh . Taapii aku jarang dapat . Tiap paagii , aku akn ambil kunci kereta , bukaak kereta , gi korek dalamdalam sampai licin tempat duet syiling uhh . *Aku hantuu duit syiling er ? -.- Lastlast , kena bantai . Ingat laagi , tebal gilaa surat khabar yang kena kat badan aku ! Haha . Pengajaran - Kechikkechik jgn dok berani nak belajaa mencurii laah , DOSAA ! Nnt kena potong tangan ! >.<

Haaa ! Aku ingat aku ingat ! Korunk penah tak mandi sekali gn adk korunk ! ? Haha , time nii , malumalu nii belum ada lagii ! Kechikk laagii , ma ! :D Aku gn Izzat main bubblebubble dlm blik air . Tak faham ? Ala , celup muka dalam air , lepastuu keluar bubblebubble uhh ! Time tuuh rasa mcm cool gilaa kalau boleh buadd >.< Ttba , entah macam mana entah adik aku nii , kple dia terhantuk terkena paip uhh . Okay . Berdarah . Kau tahu apa aku buadd ? Haha . Dengan tak ada rasa cuaaknyaa , aku pg shampooo rambut adik aku ! Yehuu , mmng bestlaah kaan ! Lepastuu , haa , HAMEKK kau ! Kena bantai laagii ~  *B***H gilaa bila ingat time tuuh , yelaah kaan , kechikkechik mana tahu apeape sgt kaan :D

Okay okay . Laagii ? Haha . Maaluu akuu bilaa ingaat balik . Korunk nakal tak duluu ? Kita sama ? Yay ! Sepp ! ;) Ada satu petang tuuh , tangan aku gataaal gilaa nak main golf . Haha . Dah tuuh , aku pg ajak adikadik aku main golf depan rumaah ! Gilaa taak gilaa ? >.< Okay . Aku nmpk style bila pukul bola . Lastlast , haaamekkk kaau ! Pecah tingkap pecah kaca pintu rumah aku ! Aiyokkk ! Tak ada siapa tahu kecuali aku . Adikadik aku tanya macamnii "Along along , ada dengar tak bunyi kuat tuuh?" Bila aku dah ambil bole dekaat tempat yg pecah tuuh . Aku buadbuad tipuu sunat . Buadbuad mcm tak ada apeape jaadii :D *Lastlast , mak aku tahu jugaak . Mcm mana dia boleh tahu aku lupaa daa . Tapi no matter what , aku mmng akn kena marah :D

Ade laagi ade laagii ! Dulu , aku suka main cikgu cikgu dengan adik-adik aku . *Berangan jadi guru besar time tuuh . Boleh rotan anak murid sesukaa haatii . B***H gilaa time tuuh , aku pi rotan adik aku sampai dia nangis . Salah dia apa pun aku tak tahu ! Haha . Lastlast , gurubesar nii jugaaklaah yang kena rotan balik :D

Disebabkan mulut cikgu cina yang entah apa nama dia pun aku lupaa . Tak pasal-pasal aku kena bantai dengan mak aku . Boleh dia cakap yang aku tak siapkan kerja dia , tak datang class dia and blablabla . Waktu tuuh aku baru darjah dua ! COME ON LAAH ! Bila dalam kereta , mak aku mula membebel kat aku , aku jaadii 100% tak faham . Mak aku emo gilaa that day . Balik rumah je , aku kena berdiri lamaa gilaa dengar dia berleter :D Tetibaa mak aku macam emo tahap dewa laah wa cakap lu , aleh aleh , haaa , amekk kau ! Satu genggam kunci hinggap kt dahi aku ! Kebal sangat ke aku at that time ? Tak rasa sakit langsung ? Bila darah dah mengalir-ngalir baruu aku nangis . Alahaai , sampai kepala kena balut >.< 

Aku ingat laagii ! Kalau aku tak hafal je sifir , SAAAH , aku kena gn mak aku ! Kechikkechik laagii dah kena hafal sifir ! Org laainn baru nak pandai tambah tolak ! :D

Aku rindu gilaa zaman aku kechikkechik duluu . Zaman sekolah rendah ! Aaaa T_T 
Zaman comot-momot-domot aku duluu . Zaman tah hape hape duluu . Haha XD Bilaa flashback balik , teringat aku kat Aish . Siapa Aish ? Anak kawan mak aku . Kitaorang lahir sama date , lain time but still the same place , Glasgow . Jumpa pun waktu duadua kechik . Tak tahu apa-apa pun . Ape cerita dia sekarang ehh ? *Mak aku ckp , dia top student sekarang dekat SBP mana entah >.< Teringat aku dekaat kawan2 tadikaa ! Alahaaai , aktif aku masuk tarian itu laah ini laah . Macam tak percaya ! *Sekarang tadika aku duluu dah jadii banglo awesome gilaa :(( Podaah ~ Rindu kawan-kawan dari darjah 1 sampai darjah 6 ! Haha . Duluu sampai skrg , aku tak pernah nak kesaah dgn siapa aku berkawan . Even mak aku sll pesan , hatihati pilih kawan . Sebab aku pngws duluu , ramailaah bdk India yg nklnkl jadii kawan akuu . Haha . Sinthu , I miss her :D Main basikal , badminton tiaptiap petang dengan Farah , Farhan , Aqilah , Aiman Asri . *Best gilaa duluduluu >.<

Zaman dekat SAMTEN ? Eh heh ! Of course ! In heart always ! Kenangan dekat samten terlalu banyak ! ;) Boleh panjang berjelaa aku ceritaa ! Dari form one sampai aku dah pindah daah dari sekolah tuuh ! T_T

p/s : To Shafiqah Badri , patrick saya . Haha . Aku tak pernah lupaa kodd , patrick akuu ! ;)

Hari demi hari , tahun demi tahun berlalu , aku semakin menigkat dewasa . Makin matang dalam kehidupan .Tak sangka kau dah nak masuk 17tahun .  *Ecehh >.< Taapii still perangai macam budaakbudaak , comel laah tuhh kan ? Haha :) 

Mungkin sampai aku tua kodd , aku tak akan lupa semua kenangan-kenangan nii ! InsyaAllah aku still ingat laagi korunk . Takut-takut korunk je yang lupa kan akuu :| Sebenarnya banyaak laagii yang ingin aku kongsikan . Taapii takut korunk penat je nak membaca . Sampai sini duluu . Chaw . Hug sikit . Take care , ye :) *Happy study Happy holidays :p



Thank you for reading , dear ;]

2 comments:

Eena Arrina said...

mmg nakal..huu..nak flashback gak r.. :P

yayahgraphy said...

Haha , silakan ! ;) *Rasa seronok bila flashback , balik !

Post a Comment

Assalamualaikum !
Sila tinggalkan komen anda di sini -
SATU pun jaadiilaah :D